Wat is de volgende stap in jouw loopbaan?

BBL-opleidingstraject

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen/medewerkers. Volckaert biedt verschillende BBL-opleidingstrajecten aan zodat jij verder door kunt groeien in je loopbaan. In een BBL-opleidingstraject ben je medewerker en ga je gemiddeld één dag per week naar school. Er wordt gekeken naar jouw persoonlijke situatie zodat opleidingstrajecten op maat kunnen worden aangeboden.

Sta jij op een kruispunt in jouw loopbaan? Wil je graag starten met een loopbaan, switchen of doorstromen van een BOL-opleidingstraject naar een BBL-opleidingstraject in de ouderenzorg? Kijk dan hieronder naar de diverse mogelijkheden en neem contact met ons op via telefoonnummer 0162-375100.

Werving en selectie

Instroommomenten zijn in februari en september. De werving en selectie voor het opleidingstraject start in oktober (voor opleidingstraject februari) en in maart (voor opleidingstraject september).

Het onderwijs wordt verzorgd door het ROC Tilburg of het Vitalis College. Wil je meer informatie over de opleiding bezoek dan de open dagen.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag gerichte sollicitaties. Raadpleeg het vacatureoverzicht voor een passende vacature.

 

© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy