Tarieven

Als u bij Volckaert woont heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende diensten waaraan extra kosten zijn verbonden. Hieronder vindt u het overzicht van deze aanvullende diensten en de bijbehorende kosten. De tarieven zijn in samenspraak met de Centrale Cliëntenraad vastgesteld (prijzen per 1 november 2015).

Activiteiten- of welzijnsaanbod

Iedere locatie van Volckaert heeft een aanbod van ontspanningsactiviteiten. U bepaalt zelf of u hier aan deelneemt. Er zijn algemene voorzieningen die u gratis kunt bijwonen. Naast het algemene aanbod zijn er ook clubs en verenigingen. Deelname hieraan is niet gratis. U maakt de keuze die past bij uw voorkeur en bij uw budget. Het overzicht van de clubs en verenigingen en de kosten hiervan is beschikbaar bij de receptie van de locatie.

Warme maaltijd

De maaltijden zijn inbegrepen bij het verblijf, er worden geen extra kosten verrekend.

Extra warme maaltijd

Gasten van de cliënten kunnen blijven eten. De kosten zijn €12,50 per warme maaltijd.

Service in huis

De kapper en de pedicure hanteren hun eigen tarieven. Openingstijden en tarieven zijn beschikbaar op iedere locatie. U kunt uiteraard ook uw eigen kapper of pedicure kiezen.

Het wassen van uw kleding gebeurt ook door uzelf of door uw familie. U kunt het ook uitbesteden aan een wasserij, Volckaert kan u helpen dit te organiseren. Voor het chemisch reinigen van kleding wordt samengewerkt met een bedrijf. De ophaaltijden en de kosten hiervan zijn bekend in de locatie.

Alarmering

Dit is gratis voor cliënten die in een Wlz-instelling wonen, dat is inbegrepen bij het verblijf.

Voor cliënten die wonen bij Volckaert op basis van Wlz-indicatie
(blijvend of tijdelijk):

  • Extra dagen huren appartement
    Zeven dagen na overlijden dient een appartement leeg opgeleverd te worden. Indien gewenst kunnen de nabestaanden het appartement langer huren. Huur per dag bedraagt €75,-.

Voor cliënten die revalideren of tijdelijk zonder indicatie verblijven/logeren:

  • Huur van televisie €0,50 per dag bij revalidatieafdeling Lavendelhof – Dongepark.
  • Tijdelijk verblijf zonder indicatie: Kosten van huren van appartement inclusief drie maaltijden per dag is €280,- per week.
© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy