Verpleegkundige - PG - uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Oosterhout
Werkveld
Verpleegkundig niveau 4
Referentienummer
447
Geplaatst op
07-08-2019
Sluit op
31-10-2019

Functieomschrijving

Zorgen? Jij hebt ze niet, jij doet het! En dan het liefst voor mensen met dementie. Als jij daarnaast op zoek bent naar meer eigenaarschap in je werk als verpleegkundige, dan is deze vacature echt iets voor jou. Natuurlijk is switchen van baan best spannend. Wij nemen graag wat spanning weg en bieden je daarom direct een vast contract.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Jij weet als geen ander wat een verpleegkundige doet. Maar wat een verpleegkundige bij Volckaert doet is toch net even anders. “Alles wat u zelf kunt, blijft u zelf doen”, dat zeggen we altijd tegen onze cliënten. Jouw taken beginnen dus daar waar de cliënt het zelf niet meer kan. Om te bepalen waar deze grens ligt, ga je in gesprek met de cliënt en/of de naasten en kom je met hen in contact. Je bent de cliënt nabij zodat je de begeleiding kunt bieden die afgestemd is op de cliënt. En de verpleegtechnische handelingen die nodig zijn.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:
Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Dat geeft je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Toch nog behoefte aan een aanvullende opleiding? Er zijn volop mogelijkheden die we graag samen met jou bekijken.

Een fijne werkplek is half het werk:
Je gaat werken op afdeling Lage Pad (locatie Oosterheem). Dit is een verpleegafdeling voor mensen met dementie. Op de afdeling vind je 29 woningen en 3 huiskamers. Een enthousiast team van collega’s met verschillende disciplines denkt met elkaar mee om de beste zorg aan de cliënten te kunnen verlenen. Samenwerken, gedragen verantwoordelijkheid en kwaliteit staan bij het team voorop. Daarnaast is eigenaarschap van de cliënt ontzettend belangrijk. Alles wat de cliënt nog zelf kan, stimuleren wij om zelf te blijven doen. Zo blijft de cliënt langer fit en vitaal.

Psst… wist je al dat we op Lage Pad binnenkort gaan werken met een contacthond die het contact met cliënten zal verrijken? Lees meer over de inzet van contacthonden op de website van onze partner, Stichting Blijf www.stichtingblijf.nl

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:
Door de verscheidenheid binnen het team kunnen we de krachten bundelen. Als aanvulling zijn we voor deze functie op zoek naar iemand die…

  • … een proactieve houding heeft. Je weet wat je belangrijk vindt en durft zelf initiatieven te nemen;
  • … binnen het team aan verschillende disciplines zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werkzaamheden en hiermee zelfstandig aan de slag gaat;
  • … het een leuke uitdaging vindt om mee te denken hoe de zorg voor de cliënten nóg beter kan;
  • … op zoek is naar eigenaarschap in het werk en hier ook gebruik van maakt;
  • … gevoel voor humor heeft en enthousiasme in het vak uitstraalt;

Wat jij meeneemt:
Een MBO of HBO verpleegkundige diploma (of je bent bezig met de afronding daarvan.) Daarnaast ben je BIG geregistreerd.

Een werkgever waar jij bepaalt:
Volckaert is een middelgrote Brabantse zorgorganisatie waar ‘eigenaarschap’ centraal staat. Cliënten bepalen zelf hoe ze hun leven inrichten en aan welke professionele zorg zij behoefte hebben. Voor jou als professional betekent ‘eigenaarschap’ dat jij grotendeels bepaalt hoe je jouw functie invulling geeft. Jouw ideeën worden écht gewaardeerd en je heb daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen.

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

  • Direct een vast contract!
  • Fulltime óf parttime dienstverband (uren in overleg);
  • Verpleegkundige (niv.4): FWG 45 - (min. € 2.338,08 en max. € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (7,4%), reis- en waskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering IZZ en CZ, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Ja

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze gerust! Teammanager Saskia staat je graag telefonisch te woord. Zij is te bereiken op 06-18958517.

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer button” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy